top of page
ELISE BEELD (WEBSITE NIEUW).jpeg

ELISE - Eindexamen ArtEZ Muziektheater

ArtEZ Muziektheater jaar 4

Coach: Hanneke de Jong

Regie: Naomi Aalbers

“Elise is een meisje dat opgroeit in een heel normaal dorp, met normale huizen, normale straten, normale scholen, normale jongens en normale meisjes. In eerste instantie leeft Elise een heel normaal leven. Maar op een gegeven moment krijgt ze steeds meer het gevoel dat ze minder normaal is dan alle andere mensen om haar heen. En hoe ouder ze wordt, hoe meer minder normaal Elise zich begint te voelen. Ze komt erachter dat daar zelfs een woord voor is. Elise is anders.”

ELISE is een muzikale film, gepresenteerd in een theatraal jasje, over opgroeien, anders zijn en acceptatie. Door middel van songs en film word je meegenomen in het verhaal van Elise en haar zoektocht naar haar identiteit. Van thuiskomen met kort haar, naar een pak dragen naar het schoolgala, tot haar familie moeten vertellen dat ze verliefd is op een meisje.

ELISE is een persoonlijke film over de zoektocht naar wie je bent, wie je wilt zijn en wie je mag zijn. Een zoektocht waar vroeg of laat ieder mens mee te maken krijgt.

CAST

Rosanne Krijgsman, Robin Zawadzki, Esther de Haas, Lindy Zimmer

REGIE FILM

Naomi Aalbers

CAMERA

Job van Helden

PRODUCTIE-ASSISTENT

Merlijn Diele

ART DESIGN

Linde Simpson

EDITORS

Job van Helden, Naomi Aalbers, Jack van Vlerken, Max Helmantel

MUZIEK

Lindy Zimmer, Marcel Zimmer, met dank aan  Guido Hoek

COACH

Hanneke de Jong

PRODUCTIE

Rubin van Gent, Mette Oskamp

TECHNIEK

Dennis Spee, Guus Broeren, Edo Stolk

MET DANK AAN

Michelle Linders

bottom of page