top of page
werktitel 2.jpg

[Werktitel]

Stichting MusicalMakers x Stichting NANOEK

Regie: Anouk Beugels

Dompel je onder in een heerlijke musicalavond met prachtige liedjes, spetterende shownummers en indrukwekkende spelmomenten, uitgevoerd door de nieuwe talenten van de toekomst. Aangrijpende solo’s, grootse groepsnummers en aanstekende dansmoves, het komt allemaal voorbij. Naast bestaande en bewerkte nummers uit recente Broadway en West-End musicals wordt gloednieuw materiaal opgevoerd. 

Talentvolle nieuwe makers stellen het programma samen, bepalen de inhoud en creëren nieuw repertoire. Om hiertoe te komen geeft MusicalMakers talentvolle tekstschrijvers, componisten en makers met of zonder ervaring binnen het musicalgenre de ruimte, tijd en verdieping om iets te ontwikkelen waar zij in geloven. De makers van de toekomst koppelen verhalen en thema’s uit hedendaagse musicals aan hun eigen verhalen. Ze verwerken de wereld waarin we nu leven en hoe we ons hiertoe kunnen verhouden in nieuwe teksten, nummers en choreografieën. Dat uit zich in persoonlijke, verstilde en aangrijpende nummers, maar ook in wervelende groepschoreografieën.

Het programma wordt opgevoerd door De Nieuwe Lichting, een concept van stichting Nanoek om net afgestudeerd musicaltalent een podium te bieden. De samenstelling van de performers, de artistieke visie en de inhoud van De Nieuwe Lichting wordt in samenwerking met MusicalMakers gedaan.

[Werktitel] was te zien van 5 t/m 19 september 2022 in Stadsschouwburg Utrecht, Schouwburg Odeon Zwolle, Theater de Stoep Spijkenisse en DeLaMar West Amsterdam.

CAST:

Shanice Redan, Cheyenne Herdigein, Jelle/Jade Verbogt, Iwan Oorburg, Jip Verdellen, Teuntje Post, Maggie Symonds, Lindy Zimmer

CREATIVE TEAM:

Artistieke leiding: Stephen Liebman

Artistieke leiding & regie: Anouk Beugels

Muzikale leiding: Marco Hoving

Componist: Jelle Hoekstra

Choreografie & regie assistentie: Roxana Verwey

Schrijvers: Ryan Pinas, Cheyenne Herdigein, Giefa Boomdijk, Lindy Zimmer

bottom of page